Blogs of the Day

Top Posts

The most popular WordPress.com posts are ranked here according to a special formula.

Bahasa Melayu (RSS)

  1. Sakit Gout dan Cara Pemakanan yang Betul

    Apa itu Gout? Gout merupakan salah satu jenis penyakit Arthritis (bengkak pada sendi) yang mana kristal-kristal tajam …
    ubatpensil
  2. Jadual KTM Komuter Sektor Utara (1/7/2016)

    Jadual Laluan Padang Besar Butterworth-Padang Besar Laluan …
    Berita Kereta Api Malaysia
  3. Bantu Rakyat Walaupun Dihina

    Datuk Seri Najib Tun Razak - Perdana Menteri
    PEMUDA UMNO BEAUFORT
  4. 2 Rumah Pinggiran Pondok Pasir Tumboh Hangus Terbakar Seusai Solat Jumaat

    22 JULAI- 2 buah rumah sewa PINGGIRAN Pondok Pasir Tumboh hangus terbakar selepas solat Jumaat tadi iaitu satu yang …
    Pondok Pasir Tumboh
  5. Panduan Tanam Kelapa Matag

    Kelapa MATAG ialah singkatan daripada ‘MA’ (Malayan) dan ‘TAG’ (Tagnanan). Ia merupakan kelapa hibrid yang …
    Teratak Maya Tempatku Lepak
  6. Pungutan Sumbangan Classroom Makeover

    Assalamualaikum... alhamdulillah classroom makeover dalam progress. Salah satu sumber untuk mendapatkan sumbangan kita …
    SK Parit Keroma Darat, Muar
  7. homestay semi D setingkat

    NAS Homestay kangar perlis
  8. Tengku Mahkota Bangga Pencapaian Maahad Tahfiz Negeri

    TENGKU MAHKOTA BANGGA PENCAPAIAN MAAHAD TAHFIZ NEGERI PAHANG - http://www.dirajapahang.my/portaldiraja/?p=5715
    SYED IBRAHIM SYED AHMAD
  9. Syawal Menjana Syarat Kemenangan

    الحَمْدُ للهِ الَّذِيْ أَرْسَلَ رَسُوْلَهُ بِالهُدَى وَدِيْنِ …
    Khutbah Pilihan
  10. Hari Pelaporan Pelajar 2016

    22 Julai 2016 - Hari Pelaporan diadakan bagi membuka ruang kepada ibubapa/penjaga pelajar SMK Tengku Ampuan Afzan, …
    SMK Tengku Ampuan Afzan Chenor
  11. Nak Hadiah Dari Jepun

    Eh.. Eh.. Eleh.. Semua barang jepun kau nak.. Yang ni lain sikit.. Yang best dari barang jepun yang kau pernah …
    Elly Matin
  12. Dilema: Generasi Muda & Masjid

    Saya pun memang jarang ke masjid kerana lebih suka berjemaah bersama keluarga. Sudah tentu saya lebih mahukan …
    #IzimrutDamha
  13. Kuatkan Keimanan Anda Dengan

    AHLI SUNNAH WAL JAMAAH BAGI KESELURUH UMAT ISLAM MALAYSIA AGAMA RASMI NEGARA IALAH ISLAM KEBEBASAN AMALAN AGAMA2 …
    PEMUTUS NIKMAT DUNIAWI
  14. 12 STEP TO MAKE GOOD ROMCOM EDIT [ song jihyo ]

    Annyeong all! Its my first tutorial <3  Harini saya *panggil aq la senang nohh* Aq nak qwat tuto mcm mana nak wat …
    kwangxmong
  15. Best-dressed Local Stars: Raya Edition

    Eh, makcik! Jangan! Sabar, jangan simpan botol kuih tat tu. Hari raya belum habis. Kita semua puasa sebulan, bukan …
    Pengkritik Sandiwara
  16. Kampung Halaman

    kuyuartwork
  17. 10 Isu Dibincang Lawatan Sulung TPM @Zahid_Hamidi Ke India

    NEW DELHI: Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata isu berkaitan ekonomi, pelancongan, pendidikan, tenaga kerja dan …
    BERITA MALAYSIA KINI
  18. Ilmu Buyong Tembaga Dan Kaitannya Dengan Senjata Faqir

    Sudah agak lama ambo tak sempat nak mengupdate blog ini. Hari ini Alhamdulillah ada sedikit luang untuk ambo menulis …
    Tokuban78's Blog
  19. Bukan Cerita Semalam

    Dengan lafaz BISMILLAH.... SEGALA PUJI BAGI ALLAH. Lama tak menulis, dah naik tumpul pena mata ku... , Hihiihi …
    anisaliyablog
  20. Berita Persatuan

    PERTUBUHAN PELADANG KAWASAN-PPK  UNIT KG PANCAJAYA 19 Julai 2016, Jam 9.00 bertempat di Dewan PPK Labis - Mesyuarat …
    Kampung Pancajaya
  21. Agent Diperlukan

    Percaya tak, saya tak pernah terfikir boleh seorang agent jualan untuk sebarang produk. . Sebab, saya bukan seorang …
    CUCKOO MALAYSIA
  22. Audit Diri Sebelum Diaudit

    Audit lah amalan kita, yang manakah yang banyak, amalan yang boleh menghumban kita ke neraka atau amalan …
    Nasbun Nurain
  23. 10 gejala awal kanser paru-paru

    Di antara tanda-tanda amaran awal kanser paru-paru yang dikenal pasti ialah: 1.Depresi atau perubahan mood lain …
    Wannura Terapi
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,069 other followers