Blogs of the Day

Top Posts

The most popular WordPress.com posts are ranked here according to a special formula.

Bahasa Melayu (RSS)

  1. Senarai tempat-tempat makan yang anda boleh cuba untuk Pengembaraan Makanan di Johor: Part 2

    Visit Part 2 di sini: Facebook link MURTABAK 1. Murtabak Majid Special Cheese No. 1 Address: No. 38 Lot 5581, …
    Jom To Johor
  2. Hakikat Yang Semakin Dilupakan

    Mukadimah Beberapa hari lagi kita akan menyambut ulangtahun kemerdekaan negara yang ke 59. Kita menyambutnya sejak …
    SATU PERKONGSIAN
  3. Sila hadirkan belas kasihan

    Zaman dulu memang tiada terapi-terapi ni. Anak tu pergi saja sekolah macam biasa. Kelas pendidikan khas pun tiada. …
    Ruby Speech Therapy
  4. 16 petanda si dia meminati kita

    1.      FAHAMI BAHASA TUBUHNYA Bahasa tubuh boleh dijadikan pemberitahuan terbesar apabila seseorang menyimpan …
    kerja; kereta; rumah; (KERKERU)
  5. New Proton Persona

    ​Must know about *New Persona* 1. Comes in 4 variant A. Standard MT B. Standard CVT C. Executive CVT D. …
    MyCuckoo
  6. A Life Link Perlindungan Nyawa

    Apakah Pelan takaful A-Life Link-i? A-LifeLink-i adalah produk TakafulBerkait-Pelaburancaruman berkala sehinggaumur …
    AIA Public Takaful
  7. Perdana Menteri Lancar LRT3

    SHAH ALAM: Projek Transit Aliran Ringan (LRT3) bakal dimanfaatkan oleh kira-kira dua juta penduduk di Greater Kuala …
    SYED IBRAHIM SYED AHMAD
  8. Himpunan Khutbah Isu Merdeka

    Merdekakan Sistem Islam Rayakan Kemenangan Merdeka jiwa dan negara rayakan kemenangan Islamkan Sambutan Merdeka …
    Khutbah Pilihan
  9. Mi sihat atasi sembelit

    Pada mata kasar, mi dihasilkan ini tidak ubah seperti mi kuning lain di pasaran. Namun, ia sebenarnya mi sihat yang …
    Teratak Maya Tempatku Lepak
  10. Katakan "HAI" pada Chia Seeds!

    Apa dia Chia Seeds tu sebenarnya? Kenapa macam jarang dengar? . . . Hah, memang! Chia Seeds ni diakui memang agak …
    MIMO'S CHIA SEEDS
  11. Merdeka Daripada Neraka

    Setiap manusia keluar pada waktu pagi menjual dirinya, dalam pasaran yang terbuka, samada dia berjaya memerdekakan …
    Nasbun Nurain
  12. Chery maxime 2.0 cvt dvvt . no major problem - YouTube

    zaifol jual kereta chery baru
  13. 5 Destinasi Pilihan Untuk Berbulan Madu

    Bagi pasangan bakal pengantin yang akan mendirikan rumah tangga, sudah pasti akan tercari-cari destinasi bulan madu …
    SELAMAT DATANG KE MFDJANNAH.COM
  14. Sempadan negara bangsa wajib diruntuhkan, bukan diperkukuhkan

    Sejarah membuktikan bahawa kerajaan Islam Melayu pernah bertapak kukuh di wilayah selatan Thai selama beratus-ratus …
    tintakebangkitan
  15. .sub prime mortgage bhg #1.

    Krisis sub prime di Amerika Syarikat telah menggegarkan ekonomi mereka. Krisis ini telah menyebabkan Amerika Syarikat …
    #jihadmuamalat
  16. Muffin Vanila Simple

    Assalamualaikum.. Hari ni tekak teringin nak makan kek tapi bahan pulak tak banyak kat rumah. Lepas belek-belek barang …
    BUAT ORANG LAPO
  17. Soalan Percubaan Spm 2016

    NEGERI SOALAN SKIMA KELANTAN KERTAS 1  Skima  kertas 1 dan 2  KERTAS 2  NEGERI SEMBILAN KERTAS 1  Skima …
    Tasawwur Islam
  18. Pelancaran Sambutan Kemerdekaan

    Bulan Ogos setiap tahun semestinya meriah dengan sambutan Hari Kemerdekaan...Tahun ini, negara kita telah memilih tema …
    Madrasati Jannati
  19. Tempat Makan Best di Johor Bahru : Restoran Saga

    Tempat Makan Best di Johor Bahru : Restoran Saga, Jalan Mahmoodiah Foto atas : Yang teratas sekali foto-foto …
    Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti
  20. Kursus Pelaksanaan Pentaksiran Ihab

    Sila klik tajuk kursus di bawah ini untuk download surat jemputan hadir kursus berserta senarai nama peserta kursus …
    INFO PROGRAM LATIHAN BPI JAIS
  21. BEST914 Kembali Lagi!

    OLEH: Zulhelmi Kamaluddin ‘Dari gagang telefon ke pentas hiburan’ – Best914 merupakan sebuah rancangan nyanyian …
    1001bintang
  22. [ Fahami INSURANS anda ]

      Izinkan saya membantu anda untuk memahami lebih mendalam tentang polisi anda.   Antara servis yang ditawarkan …
    shukeryaffendy
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,068 other followers