Blogs of the Day

Top Posts

The most popular WordPress.com posts are ranked here according to a special formula.

Shqip (RSS)

 1. NjËkohËsi E Shtirur

  Gilman Bakalli po boton, në MAPO, një cikël shkrimesh me vëzhgime dhe analiza, për dukuri negative, inflacionare …
  Peizazhe të fjalës
 2. Ofertë Punësimi.

  Kërkohet Kontabiliste me eksperiencë.Mosha deri në 45-vjeç.Të jenë njohëse të mira të programeve specifike …
  Zyra e Punës Durrës
 3. Politika e Beogradit sulmon Shqipërinë përmes mercenarëve islamiko-shqiptarë!

  Shkruan Asllan Dibrani Rastin e  ngritjes së flamurit   etnik shqiptar mbi  Beograd  serbët    e …
  EuroEmigrant
 4. Dervician, Policia Nuk NdËrhyri PËr TË Parandaluar Incidentin

  Nga Telnis Skuqi Katër ditë më parë, sikur dy postblloqet e policisë që janë ngritur në hyrje dhe në dalje …
  Telnis Skuqi
 5. Prejardhja e Kur’anit sipas disa orientalistëve

  Nexhat IBRAHIMI PREJARDHJA E KUR'ANIT SIPAS DISA ORIENTALISTËVE Abstrakt Kur’ani gjatë 14-15 …
  Orientalizmi Shqiptar
 6. Rilindja që i duhet Edi Ramës për të shkuar në Beograd

   Deri tani shqiptarët janë ndarë në katër grupe për vizitën e Ramës në Beograd. Ata që i thonë: “Shko …
  AgoraShqiptare
 7. A mund të bazohemi tek libri "Shpirti" i Ibën Kajimit?

  A mund të bazohemi tek libri "Shpirti" i Ibën Kajimit? Nuk duhet bazuar tek ai libër, edhe pse Ibën Kajimi është …
  imamalbani
 8. Pune praktike Excel. (TIK 11 Berthame)

  Ja tabela qe do te punohet ne klase ne menyre autonome nga nxenesit. Me njohurite e marra deri tani nuk duhet te keni …
  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
 9. Një kafe me syzet

  Porosita kafenë. Erdhi. I fryva pak sepse ishte shumë e nxehtë dhe…nuk po shihja më nga syzet! Nuk u …
  blogu që (nuk) përditësohet përditë
 10. Grevë urie më 27 Tetor, të hapen dosjet e Sigurimit të Shtetit

  Greva e urisë së 27 Tetorit, të hetohen ata që përvetsuan miliona në emër të të përndjekurve politik. Kjo …
  ilirvata.Al
 11. Udhtari

  Gjithditën n'udhtim më lagu shiu i butëe në muzg drita e fshatit nga largnuk më ngushlloi,kujtimi i drandofilles …
  fletë varg
 12. Emra dhe emra

  Gjatë një diskutimi për terminologjinë e një aplikacioni të telefonisë celulare, një prej menaxherëve të …
  Shqipologji
 13. Taktika e mundësisë dominuese

  Të kuptosh psikologjinë e konsumatorit dhe iracionalitetin në vendim-marrjen e njerëzve është kushti kryesor që …
  Bota e Menaxhimit
 14. Çfarë sipërmarrësi do të jem?

  Nuk ka anshensor drejt suksesit, ka vetëm shkall që duhen ngjitur një nga një. Çfarë sipërmarrësi do të …
  mesotendermarresh
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 5,867 other followers