Blogs of the Day

Top Posts

The most popular WordPress.com posts are ranked here according to a special formula.

Bahasa Melayu (RSS)

  1. 'UMNO: Yes Mr President - Party: Saifuddin Abdullah, CEO Global Movement of Mudarat'

    Ucapan ini dilakukan oleh seseorang yang juga diletakkan oleh Mr President untuk mengetuai sebuah think tank bergelar …
    Gelagat Anwar
  2. Anak zaman dulu atau anak zaman sekarang?

    Ramai ibu mengambil info positif di internet untuk kegunaan harian keluarganya. Saya sendiri banyak terpengaruh dengan …
    Ruby Speech Therapy
  3. Nota Sahabat JASA. Jawatan Ketua Pengarah Jadi Maharaja Lawak. Eloklah tu. Mudahlah Kerja Kita.

    Ana baru dapat berjumpa dengan sahabat lama yang sudah jadi pegawai tinggi di JASA. Jabatan Hal Ehwal Khas. Sahabat ana …
    PAS Untuk Kesejahteraan Ummah
  4. Terima Kasih Guru Kerana Merotan Ku

    Saya masih ingat ketika pertama kali dirotan. Saya dirotan oleh ustazah yang mengajar Al Quran. Walaupun hanya sekali …
    Genta Rasa
  5. Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Mersing Resort Chalet Batu

    Air Papan, Chalet dan Resort :  Sri Mersing Resort Chalet Batu Tempat menarik di Mersing ni iaitu Mersing Beach …
    Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti
  6. Mee Segera Bersama Sup Ayam Bercendwan:

    Assaalamualaikum..Jom kita pekena mee segera. SUP AYAM BERCENDWAN: Jemu dengan nasi dan lauk. Lama tak pekena "sup ayam …
    PERNIAGAAN KATERING & RESTOREN
  7. pohon yang ditanamkan generasi lama dijadikan teduhan generasi belakangnya

    KEKAYAAN KETENANGAN KEUNGGULAN
  8. Latihan Laluan Datang Dan Balik Sekolah

    Latihan laluan datang dan balik sekolah ini diadakan bertujuan mendidik murid-murid dalam melalui laluan yang telah …
    Madrasati Jannati
  9. 100 plus Outrunner 2015 - Race Against The Machine

    Malam semalam aku redah lagi berlari untuk 100 Plus Outrunner 2015 - Race Againts The Machine. Kenapa aku katakan …
    Hidup Tidak Semudah Yang Disangka
  10. 28/01/2015:Anggota ASEAN Ulangi Pendirian Selesai Masalah Pertikaian Wilayah Di Laut China Selatan

    10 anggota ASEAN mengulangi pendirian untuk menyelesaikan masalah pertikaian wilayah di Laut China Selatan melalui …
    BERITA EHWAL SEMASA, RTM KOTA KINABALU
  11. Penerimaan Taubat Kerana Kejahilan

    Sesungguhnya penerimaan taubat itu disanggup oleh Allah hanya bagi orang-orang yang melakukan kejahatan disebabkan …
    Nasbun Nurain
  12. Semua orang nak berniaga

    Sejak dari dulu kala zaman hang tuah masih popular, aku sudah menanam cita-cita dan minat untuk berniaga. Namun tak …
    Dr.Radzi's Weblog
  13. Bermasalah mental pun ada nafsu mencabul

    BAGAN SERAI - Suspek lelaki yang ditahan polis bagi membantu siasatan kes mencabul kehormatan seorang kanak-kanak …
    maibaca
  14. 'Tidak ada alasan bagi saya untuk tidak memeluk Islam'

    SUATU kali Zarif Aarif pergi ke Maghribi. Waktu itu, ia masihlah seorang lelaki Australia Kristian. Di Maghribi, Aarif …
    Pusat Kefahaman Islam AKI
  15. Laman Web Rasmi MAS Digodam

    Laman web rasmi Malaysian Airlines (MAS), hari ini telah digodam oleh kumpulan penggodam yang memanggil diri mereka …
    Sepatah Mutiara Kasih
  16. Pusat Kegiatan Guru Pengkalan Hulu

    ++++ Dalam Proses +++++
    pkghuluperak2015
  17. Merotan Anak Bakal Jadi Kesalahan Jenayah???

    Isu panas yang mungkin akan diperdebatkan sikit masa nanti. Isu terbaru...merotan anak bakal jadi kesalahan jenayah? …
    PANDANG-pandang
  18. Tak Sengaja Cinta: Bab 30

    Dua hari kemudian, Shakti membawa Sanjana ke Miami di Florida, Amerika Syarikat untuk berbulan madu selama 10 hari. …
    MeErA NatAsyA ThE nOvELiSt
  19. Mesyuarat Pengurusan BTPN / PKG Johor Bil.1 / 2015

    Mesyuarat Pengurusan BTPN / PKG Johor Bil.1 / 2015 telah diadakan di Bilik Gemilang BTPN Johor pada 20 hingga 22 …
    Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Johor
  20. Anggaran Harga Pakej Haji 1436H/2015M

    Bismillah, Tuan/Cik Puan/Haji/Hajah yang dirahmati Allah, Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd merupakan syarikat …
    Gemilang Travel & Tours - Masjid Tanah
  21. 'Kerana Terpaksa' Punca Ramai Kekal Makan Gaji...

    Assalamualaikum! Waktu sekarang sudah 2:06 pagi. Tak dapat tidur memikirkan tajuk topik yang saya rasa perlu untuk …
    Syazwan
  22. Takwim Kursus Di Pusat Latihan Pengurusan Teknologi Maklumat Ildas (plptm) 2015

    JADUAL TAKWIM KURSUS PLPTM 2015
    INFO PROGRAM LATIHAN BPI JAIS
  23. Baju inner labuh untuk muslimah

    Inner muslimah labuh Ciri-Ciri: ✔ 2 Warna pilihan: Hitam, Putih ✔ Potongan A-Shape(lebar dibahagian punggung) ✔ …
    . : : H i D U P p e r l u B E R B A K T i : : .
  24. JAUNDIS Bayi Baru Lahir

    Jaundis pada bayi adalah jaundis yang berlaku dalam masa 1 bulan selepas bayi lahir. Kira-kira 50% bayi akan mengalami …
    Sihat, Ceria dan Bahagia
  25. Salam 2015

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Kepada para guru dan pelajar, Alhamdulillah kita kini sudah di tahun 2015. …
    Blog Cg. Lan
  26. Hadith Perawi Vs Hadith Allah Mengenai Puak-puak

    oleh Abdul Rahman Al-Afasy HADITH PERAWI: Maksudnya: "Sesungguhnya Bani Israel telah berpecah kepada 72 golongan, …
    Blog Quranis Nusantara
  27. Tips mengambil takaful yang bercirikan 'medical card'

    Di dalam pelan takaful, terdapat polisi yang memberi anda kemudahan kad perubatan @ lebih dikenali dengan 'medical …
    NurussalamAziz
  28. Hanya Kiasan

    Adakalah resah datang menyinggah, adakalah jiwa ini gundah, apa yang ada dihati belum tentu sama dengan apa yang …
    watiekasraq
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 5,969 other followers